Caritas Urk

Over Caritas Urk Caritas Urk is er voor u, maak er gebruik van! Als brede welzijnsorganisatie wil Caritas Urk midden in de samenleving staan. Of het nu gaat om praktische ondersteuning vanuit clientondersteuning, u heeft te maken met mantelzorg, u op zoek bent naar vrijwilligerswerk of mee wil doen met mit eenkanger of de activiteiten …

Caritas Urk Lees meer »

Mooiinorde

Over MooiInOrde Als Professional Organizer help ik mensen om hun leef of werk omstandigheden weer op orde te krijgen.

Krekel autisme coaching

Over Krekel autisme KrekelAutismeCoaching biedt levensloopbegeleiding aan normaal tot hoogbegaafde kinderen, jeugdigen en volwassenen met een conditie in het autismespectrum *), en aan hun sociale omgeving.

Schildersbedrijf Lorenzo

Schildersbedrijf Lorenzo werd in 2001 opgericht, te Weesp. Ons Schildersbedrijf is een klein gespecialiseerd bedrijf in binnen- en buiten schilderwerk in zowel de particuliere als wel de zakelijke markt.

Bouwerskamp informatiescherm/lichtkrant

Voor activiteiten centrum De bouwerskamp in Emmeloord hebben we een lichtkrant/informatiescherm gemaakt waar gemakkelijk de agenda’s weergegeven kunnen worden.

Logo zorgboerderij ‘De Bosrand’

Voor zorgboerderij ‘de bosrand’ hebben we een nieuw logo ontworpen, ze gaven aan een minimaal cartoonachtig logo te willen met een schaap erin verwerkt.